Hydrauliek van de toekomst

Connected Hydraulics breidt de mogelijkheden van moderne hydraulische technologie van Bosch Rexroth uit ten aanzien van vermogen en intelligentie. Hiermee doorbreekt het bedrijf grenzen en zet nieuwe standaarden ten aanzien van prestatie, functionaliteit en levensduur.

Wij bewegen alles - met kracht en koppel

Vertrouw op Bosch Rexroth. Wij combineren onze fundamentele kennis van hydrauliek met nieuwe inzichten over de toepassing van hydraulische technologieën in een digitale wereld. Dit ondersteunt machine- en installatiebouwers maar ook gebruikers in de beheersing van grote krachten en koppels. Als leidende partij in de wereld van techniek en innovatie garandeert Bosch Rexroth een volwaardige rol van hydrauliek in de moderne omgeving.

Hydrauliek is als technologie met haar zeer specifieke fysische eigenschappen onmisbaar. Deze eigenschappen vormen het uitgangspunt - niet de grenzen maar de basis. Connected Hydraulics vertrekt vanaf hier en doorbreekt grenzen om te voldoen aan de moderne industriële eisen.

plus
plus
plus

Succesverhalen

Geavanceerde extrusiepersen die dag en nacht draaien. Graafwielmachines die voor een maximale productiviteit gaan Moderne, nauwkeurige gereedschapswerktuigen. Hydrauliek is geschikt voor toepassing in praktisch alle machines en installaties. Als technologisch en innovatief leider binnen de elektrohydrauliek garandeert Bosch Rexroth een rol voor hydrauliek in moderne omgevingen.

Ontwerp vereenvoudigen

Verbind de virtuele met de 'echte' wereld via simulatietools. Profiteer daarbij van de kennis en ervaring van Bosch Rexroth op het vlak van hydrauliek en systeemtechnologie. Door slimme hydraulieksystemen eerst virtueel te bouwen en te testen is een maximale ontwerpoptimalisatie mogelijk. Allemaal vóórdat de componenten daadwerkelijk worden besteld.

Ontdek meer »

Het nieuwe ontwerpen

Nieuwe hydrauliekbesturingen en elektrohydraulische systemen verhogen de waarde van hydrauliek. Online configuratietools ondersteunen de constructeur bij het snel en eenvoudig ontwerpen van complexe systemen zoals hydraulische aggregaten. Componenten zoals het toerentalvariabele aandrijfsysteem voor pompen Sytronix, tonen aan op welke manier elektrische aandrijvingen en hydrauliek zijn te combineren om vervolgens de grenzen van efficiëntie te doorbreken. Daarbij biedt de nieuwe compacte hydrauliek een modulaire oplossing voor een veelvoud aan toepassingen.

Innovaties — onze nieuwste
hydrauliek »
plus
plus
plus
plus

Installatie versnellen

Ons Connected Hydraulics portfolio omvat 'plug&play' elektrohydraulische systemen zoals onze servohydraulische assen. Deze componenten zijn perfect af te stemmen op de specifieke machine eisen en bovendien naadloos in de betreffende automatiseringsarchitectuur onder te brengen.

Productiviteit verhogen

Connected Hydraulics ondersteunt in het besparen van energie, het verbeteren van voorspellend onderhoud, het verhogen van de flexibiliteit en het maximaliseren van de machinebeschikbaarheid en productiviteit.

Slimme hydrauliek die naadloos in zowel horizontale als verticale netwerken is te integreren. Bosch Rexroth combineert haar ervaring op het vlak van zowel hydrauliek als Motion Control en biedt hiermee een maximale vrijheid en productieflexibiliteit. Bovendien brengen we hiermee geautomatiseerde productie op een hoger niveau.


pQ—Hydraulics blog »
plus

Benut 'the cloud'

Hydraulische oplossingen geïntegreerd in een netwerk zullen de industrie veranderen. Machines en productielijnen met intelligente hydrauliek kunnen efficiënt en open communiceren. Gegevens over de bedrijfscondities en ondersteunende mogelijkheden zoals bewaking op afstand en preventief onderhoud worden realtime gedeeld.

Het resultaat: een langere levensduur van de machine, minder machinestilstand en een maximaal Return On Investment.

pQ—Hydraulics blog »

Beschikbaarheid verhogen door voorspellend onderhoud

Connected Hydraulics aandrijvingen en besturingen zijn direct geschikt voor condition monitoring en voorspellend onderhoud. Daarbij vormen intelligente sensoren, besturingen en aandrijvingen de basis voor uitgebreide voorspellende analyses.

Met het platform Online Diagnostic Network (ODiN) is condition monitoring krachtiger, betrouwbaarder, efficiënter en economische dan ooit. ODiN biedt een exact overzicht van de actuele status van installaties en systemen. Hiermee is iedereen in staat snel een analyse uit te voeren en volledige controle over zijn eigen gegevens te houden.

Meer informatie »

IoT-Gateway

Met de IoT gateway vinden zowel nieuwe als bestaande machines eenvoudig aansluiting met Industrie 4.0 omgevingen - zonder in te grijpen in de automatiseringslogica. Het biedt de mogelijkheid productieprocessen en de productkwaliteit te optimaliseren bij het gelijktijdig verbeteren van de beschikbaarheid.

Meer informatie over IoT-Gateway »

Maak kennis met de experts

Onze hydrauliekexperts zijn van wereldklasse en vormen de stuwende kracht achter Connected Hydraulics. Zij bieden ondersteuning door het oplossen van al uw uitdagingen rondom Industrie 4.0.
Meet the Experts

Marcel van den Hurk
Electro Hydraulic Axis

Meet the Experts

Peter Timmermans
Configurable Power Units

Linkedin profile
Meet the Experts

Joan van Wanrooij
Configurable Power Units

Meet the Experts

Peter Hoefkens
Condition Monitoring

Linkedin profile
Meet the Experts

Ron van de Wiel
i4.0

Linkedin profile
Meet the Experts

Roel Boessen
i4.0

Linkedin profile

Kom in contact

Wilt u ontdekken hoe Connected Hydraulics voor úw uitdagingen kan worden ingezet? Wij helpen u graag. Neem vandaag nog contact op.

verplicht veld