Hydraulikkens framtid

Connected Hydraulics bruker kraften og intelligensen fra Bosch Rexroths avanserte hydraulikkteknologi til å endre standardene for ytelse, funksjonalitet og levetid.

Mestring av kraft og moment

Bosch Rexroth kombinerer kunnskapen om hydraulikkens fysikk med innsikt i hvordan hydraulikk kan møte nye behov. Gjennombrudd innen smartteknologi skaper en mengde nye muligheter for å oppfylle de mest krevende bransjekravene ved hjelp av hydraulikk.

Fysikkens grunnleggende lover bestemmer hvordan hydraulikk virker. De utgjør utgangspunktet – ikke begrensninger, men et grunnlag. Connected Hydraulics overskrider disse lovene for å oppfylle bransjens behov.

plus
plus
plus

Velprøvd effekt

Stålekstruderingspresser med høy ytelse jobber døgnet rundt. Gravemaskiner med skovlhjul graver med høyeste produktivitet. Avanserte, ekstremt presise verktøymaskiner. På disse og mange flere industrielle bruksområder, gir hydraulikkens kraft og presisjon muligheten til å være konkurransedyktig i globale bransjer.

Forenkle designet ditt

Du kan koble sammen den virtuelle og den virkelige verden med simuleringsverktøy som utnytter Bosch Rexroths dype kompetanse innen hydraulisk fysikk og systemytelse. Bygg opp og test hydrauliske systemer virtuelt for å optimere designet ditt før delene faktisk produseres.

Mer om ekspertverktøy »

Omforming av konstruksjonsarbeidet

Ny hydraulikkstyring og elektrohydrauliske systemer øker hydraulikkens verdi. Digitale konfigureringsverktøy gjør det raskt og enkelt å utforme komplekse systemer, f.eks. hydrauliske aggregater. Produkter som Sytronixsystemet for pumpedrift med variabel hastighet, viser hvordan intelligente elektriske drivverk og hydraulikk kan kombineres for å gi større effektivitet. Ny, kompakt hydraulikk gir også modulbaserte løsninger med mange bruksområder.

Innovasjon – vår nyeste
hydraulikk »
plus
plus
plus
plus

Effektiviser anlegget ditt

Connected Hydraulics-porteføljen inneholder elektrohydrauliske plug-and-play-systemer, f.eks. den servohydrauliske aksen vår, som er laget for å perfekt oppfylle spesifikke maskinkrav og for å enkelt nettverktilkobles i automatiseringsarkitekturer.

Maksimer produktiviteten

Connected Hydraulics bidrar til et redusert energiforbruk, forbedret forebyggende vedlikehold, økt fleksibilitet og optimering av maskinenes oppetid og produktivitet.

Smart, nettverkstilkoblet hydraulikk for Industri 4.0-anlegg integreres sømløst i horisontale og vertikale nettverk. Bosch Rexroth kombinerer sin erfaring innen både hydraulikk OG bevegelseskontroll for å gi fleksibilitet i produksjonen og produktivitet for automatiserte prosesser på helt nye nivåer.


pQ—Hydraulics-bloggen »
plus

Bruk nettskyen

Nettverksbasert hydraulikk vil forvandle industribedrifter. Maskiner og produksjonslinjer som er utstyrt med smart hydraulikk vil kommunisere på en effektiv og åpen måte, med ytelsesdata tilgjengelig i sanntid og med støtte for fjernovervåkning og forebyggende vedlikehold.

Resultatet blir at maskinene får lengre levetid, mindre nedetid og at investeringer får maksimal avkastning.

pQ—Hydraulics-bloggen »

Minimer nedetiden:
Forebyggende vedlikehold

Connected Hydraulics-drivverk og -komponenter er klargjort for tilstandsovervåkning og forebyggende vedlikehold. Industri 4.0. Intelligente sensorer, kontrollenheter og drivverk danner grunnlag for en omfattende forebyggende analyse.

Med ODiN-servicepakken (Online Diagnostic Network) blir tilstandsovervåkning kraftigere og mer pålitelig, effektivere og mer økonomisk enn noen gang før. Med ODiN kan du forutsi helsetilstanden for maskinene og systemene dine. Du kan selv raskt utføre analyser og ha full kontroll over dine data.

Mer informasjon »

IoT-Gateway

Utvid forebyggende vedlikehold globalt: Bruk IoT-Gateway til å koble deg til Industri 4.0-miljøer via nettskyen. Slik kan du optimere produksjonen og minimere nedetiden for mange ulike produksjonslinjer og anleggssteder.

Mer om IoT-Gateway »

Møt ekspertene

Ekspertene våre på hydraulikkteknikk er i verdensklasse og er drivkraften bak Connected Hydraulics. De er klare til å hjelpe deg med alle Industri 4.0-utfordringer du måtte ha.
Meet the Experts

Rogelio Humberto Michel
Senior Manager Technical Back Office

Linkedin profile
Meet the Experts

Stefan Lehnert
Product Manager eBusiness & Digital User Experience

Linkedin profile
Meet the Experts

Janette Kothe
Technical Sales Support Industry 4.0

Linkedin profile
Meet the Experts

Martin Endres
Product Manager Electro-Hydraulic Drives (Motion Control)

Linkedin profile
Meet the Experts

Maurus Bien
Application Engineer Electrical Drives and Controls

Linkedin profile
Meet the Experts

Tammo Schwindt
Technical Sales Engineer Industry 4.0 Solutions

Linkedin profile
Meet the Experts

Torsten Kübert
Senior Sales Engineer Connected Hydraulics

Linkedin profile

Kontakt oss

Har du lyst til å se hvordan Connected Hydraulics kan brukes til å løse dine utfordringer? Vi står klare til å hjelpe – kontakt oss i dag.

Alle felt må fylles ut